loading...
مال | مجله خبری مال نیوز
مال نیوز بازدید : 73 سه شنبه 13 اردیبهشت 1401 نظرات (0)

قرص ترانکوپین

به گزارش دکتر نیوز، ترانکوپین دارویی برای بهبود علائم روان‌پریشی نسل دوم است. این قرص برای درمان اختلالاتی همچون دوقطبی، اسکیزوفرنی، افسردگی، دوره‌های ناگهانی افسردگی یا شیدایی (مانیا) تجویز می‌شود. درواقع ترانکوپین نوعی داروی آنتی سایکوتیک است.

قرص ترانکوپین با تغییر در انتقال‌دهنده‌های عصبی مغز و بازگرداندن تعادل به آن‌ها باعث بالا رفتن تمرکز شده و کمک می‌کند که فرد مثبت فکر کند، بهتر بتواند به مسائل روزمره زندگی‌اش رسیدگی کرده و فعالیت کند؛ بنابراین ترانکوپین نوعی داروی ضد روان‌پریشی و از نوع غیر آوایی است.

فردی که دچار اختلالات روانی است، بیشتر از سایرین در معرض عصبانیت و پرخاشگری قرار دارد. این قرص کمک می‌کند افرادی که با چنین مشکلاتی روبه‌رو هستند، کمتر عصبانی شوند، روحیه‌شان بهتر باشد، تغذیه مناسب‌تری داشته و بهتر بخوابند که همین فعالیت‌های ساده‌ی روزمره به بالا رفتن سطح انرژی و روحیه آن‌ها کمک کرده و در کل کمک می‌کند که کیفیت بهتری از زندگی را تجربه کنند. همچنین این قرص به افرادی، همچون بیماران دوقطبی  که تغییرات خلق‌وخو  و دوره‌های شدید افسردگی یا شیدایی دارند، کمک می‌کند که به تعادل بیشتری برسند.

خوب است بدانید که ترانکوپین ازجمله داروهایی است که پس از مصرف، فوری جذب بدن می‌شود و عمر اثرش ۶ ساعته است. کبد، نقش اصلی را در متابولیزه کردن ترانکوپین دارد. این دارو ۷۳ درصد از طریق ادرار و ۲۰ درصد از طریق مدفوع، دفع می‌شود.

نحوه عملکرد داروی ترانکوپین

عملکرد این دارو کمک به بازگرداندن تعادل برخی از مواد طبیعی (انتقال‌دهنده‌های عصبی) در مغز است و باعث کاهش توهم و افزایش تمرکز می‌شود.

نحوه مصرف و دوز مصرفی ترانکوپین

حتماً قبل از استفاده از ترانکوپین بروشور موجود دربسته بندی را مطالعه نمایید. و در صورت وجود هرگونه سؤال یا ابهام به پزشک یا داروساز خود مراجعه کنید. این دارو را طبق دستور پزشک ۲ یا ۳ بار در روز همراه یا بدون غذا به‌صورت خوراکی مصرف کنید.

تجویز و تعیین دوز مصرفی این دارو برای درمان اختلالات روانی تنها بر عهده روان‌پزشک است، ازاین‌رو از مصرف خودسرانه دارو جدا خودداری کنید.

https://doctor-news.ir/422/

مال نیوز بازدید : 73 شنبه 19 مهر 1399 نظرات (0)

خطر شیوع بیماری مالاریا در سراوان/۵ نفر بیمار شدند 

رئیس مرکز بهداشت سراوان: در ادامه اجرای مراقبت‌های پیشگیرانه و بیماریابی‌ها تعداد ۵ بیمار مبتلا به مالاریا در نقطه صفر مرزی کشتگان شناسایی که همه آنان اتباع خارجی هستند

به محض شناسایی این تعداد، تیم‌های عملیاتی به منطقه اعزام و در حال مراقبت و بیماریابی وسیع در سطح منطقه هستند. در ۶ ماهه اول سال ۹۹ تعداد ۱۲۷ بیمار مالاریا در سراوان شناسایی شدند که ۴۷٪ این موارد وارده و ۵۳٪ ایرانی بوده‌اند

مال نیوز بازدید : 102 یکشنبه 13 مهر 1399 نظرات (0)

اگر به دنبال یک دکتر  ارتوپد خانم هستید تا مشکلات جسمی خود را برطرف کنید، سایت ابن سینا بهترین پیشنهاد ما برای شماست.

جراح ارتوپدی خانم یا دکتر ارتوپد خانم ، یک متخصص پزشکی مجاز است که بیماری ها و آسیب های سیستم اسکلتی عضلانی را بررسی ، تشخیص و معالجه می کند. این سیستم که به آن سیستم فعالیت یا حرکتی نیز گفته می شود ، حرکت اسکلت یا بدن انسان را پشتیبانی و تثبیت می کند. به زبان ساده ، یک ارتوپد خانم از استخوان ها، مفاصل، رباط ها، عضلات، تاندون ها و اعصاب مراقبت می کند.

جراحی ارتوپدی یا ارتوپدی ، همچنین ارتوپدی املایی ، شاخه ای از جراحی است که مربوط به شرایط مربوط به سیستم اسکلتی عضلانی است. جراحان ارتوپدی از دو روش جراحی و غیرجراحی برای درمان ضربه اسکلتی عضلانی ، ستون فقرات ، آسیب های ورزشی ، بیماری های دژنراتیو ، عفونت ها ، تومورها و اختلالات مادرزادی استفاده می کنند.

یکی از وظایف پزشکان ارتوپد برسی وضعیت استخوان های افراد است و به همین دلیل تقاضا پزشک ارتوپد خانم برای معاینه خانم ها تعداد دانشجویان خانم این رشته رو به افزایش است.

جراحان هم می توانند هم از جراحی استفاده کنند و هم از متدهای غیر جراحی بهره ببرند. تمام درمان های مربوط به ستون فقرات خانم ها و اختلالاتی که در حین ورزش رخ می دهد و همچنین عفونت های استخوانی و تومورها به کمک پزشکان ارتوپد رفع می شود که پزشکان ارتوپد خانم در این بخش وظیفه سنگینی را به دوش میکشند.

زمانی که بیمار خانم باشد، با توجه به اینکه نمی تواند در هنگام ویزیت پزشکان آقا راحت باشد، بسیار مشتاق است تا از کمک های پزشکان خانم بهره ببرد.

توانایی های پزشکان ارتوپد خانم :

اختلالات ارتوپدی کودکان

معضلات مربوط به دست و افراط فوقانی

مشکلات شانه و آرنج

بازسازی مفصل به صورت کامل یا همان آرتروپلاستی

جراحی کردن پا و مچ پا

جراحی کردن ستون فقرات

سرطان شناسی ارتوپدی

پزشکی ورزشی جراحی

درمان ضربات ارتوپدی

درمان مشکلات مربوط به استخوان

درمان عصب مفصل در ارتوپدی

دکتر ارتوپد همچنین در برخی موارد می تواند از طریق تجویز دارو نیز به بهبود کمک نماید.


مجموعه جراحی های پزشکان ارتوپد خانم :

آرتروسکوپی زانو و منیسکتومی

آرتروسکوپی شانه و رفع فشار

آرتروسکوپی زانو و کندروپلاستی

آرتروسکوپی زانو و بازسازی رباط صلیبی قدامی

تعویض زانو

ترمیم شکستگی ها

ترمیم آرتروسکوپی زانو از هر دو مینیسک

تعویض مفصل ران

آرتروسکوپی شانه / برداشتن ترقوه دیستال

ترمیم شکستگی مچ پا

آرتروسکوپی شانه و دبریدمان

همجوشی نخاع کمر

 

برای مشاهده لیست تمام پزشکان به آدرس بروید:

 

https://ebnesinaapp.com/web/pages/272/دکتر-ارتوپد-خانم

 

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 28
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 9
  • آی پی دیروز : 2
  • بازدید امروز : 22
  • باردید دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 71
  • بازدید ماه : 183
  • بازدید سال : 1,112
  • بازدید کلی : 15,583